Promociones

*Los precios que aparecen en las promociones son válidos salvo error tipográfico y están sujetos a posibles cambios. Consulta con nosotros para confirmarlos y poder beneficiarte siempre de la mejor oferta.

Cursa Grup Oliva

desde el al

La Cursa Grup Oliva "Herois per l’Alzheimer", és una prova diferent, una prova 100% solidària, popular i urbana, que promou la sensibilització social cap a una malaltia encara desconeguda per a molts, però a la vegada tan estesa.

La cursa, de 5km, tindrà lloc al centre de Reus el proper diumenge 22 d'Abril. A banda de la cursa atlètica, també es dóna  l’oportunitat de fer-la caminant per aquelles persones que no s’atreveixin a completar-la corrents, i a més, pels que no puguin assistir o no volen fer-la però volen col·laborar amb la causa, tenen a la seva disposició el Dorsal 0 (aportació solidària de 5€).

El fons recaptat amb les inscripcions per la Cursa Grup Oliva anirà destinat íntegrament a l’associació beneficiària de l’esdeveniment, l’Associació d’Alzheimer REUS i BAIX CAMP.

No només serà un acte solidari, sinó que també serà una gran festa on al voltant de la cursa s’organitzaran un gran nombre d’activitats paral·leles: vermut popular, masterclass de Zumba, activitats per als més petits i sortejos.

Inscripcions obertes a partir del 22 de Febrer.

Més info a www.cursagrupoliva.com

Solicitar información

Utilizamos cookies propias y de terceros para hacer estadísticas del comportamiento de los usuarios en este sitio web y mejorar nuestros servicios.
Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información sobre cookies aquí ×